Servicii si produse

Sustinut de o echipa specializata si o gama proprie de servicii, produse si echipamente, Carousel Events acopera toate aspectele necesare organizarii unui eveniment reusit. Fie ca iti doresti servicii, produse sau inchirieri de echipamente– echipa noastra vine cu solutii proprii complete.

Cere consultantilor nostri in evenimente o oferta completa pentru:

Catering propriu si livrare

Cu bucatari specializati cu experienta in domeniu si bucatarii proprii echipate complet in zone diferite ale Bucurestiului, putem satisfice cele mai exagerate gusturi in materie de preparate culinare. Oferta de meniuri contine variante alcatuite minutios astfel incat sa se potriveasca tuturor: aperitive si gustari, platouri calde si reci, mancare gatita ca la mama acasa, pizza si burgeri preparati dupa retete originale, preparate la gratarul cu lemn si carbune, dulciuri, candy baruri si torturi personalizate.

Entertainment pentru copii si adulti

Distractia si activitatile ingenioase sunt sarea si piperul intr-un eveniment de succes, de aceea noi avem o lista completa de entertainment pentru orice tip de eveniment. Sisteme de sonorizare si DJ, MC evenimente, spectacole Stand Up Comedy, improvizatie, show-uri de Magie, bartending, animatori pentru copii, program de baloane modelabile si face painting, spectacole de teatru, ventrilocie, spectacol baloane de sapun, momente de circ, ateliere creative si interactive sau expozitii de fluturi vii; sunt doar cateva din lista noastra de servicii. In functie de fiecare tip de eveniment, noi venim cu conceptul integrat pentru a crea cea mai frumoasa amintire.

Decoratiuni din baloane si accesorii

Pentru ca un eveniment sa fie de success, acesta trebuie sa fie organizat intr-o atmosfera creativa. Carousel Events pune la dispozitie o echipa bine pregatita pentru a realiza cele mai ingenioase accesorii intr-un décor de poveste in concordanta cu tipul de eveniment. Baloane cu aer si heliu, serviciu de personalizare, arcada din baloane, scris din baloane, pinata, bannere personalizate si decoruri special realizate in functie de tematica aleasa, alege ce-ti doresti sau provoaca-ne, noi suntem deschisi pentru orice cerere creativa!

Inchirieri de echipamente

Ne plac evenimentele altfel! Am reusit in timp sa investim in echipamente proprii, esentiale oricarui tip de eveniment. Carousel Events iti pune la dispozitie o lista complexa de echipamente si logistica necesara pentru orice ocazie: jocuri gonflabile de diverse dimensiuni, scena si sisteme de sonorizare si lumini, stand-uri de popcorn si vata de zahar, lemonade bar, masini de fum si sapun, tunuri de spuma, karturi copii si adulti, mese fusbal, ping-pong, airhockey, mese si scaune adulti si copii, etc.

Servicii foto–video

Viata inseamna culoare, emotie, clipe, oameni. Noi stim ca fiecare moment deosebit trebuie sa ramana in amintire. Cum altfel, decat prin fotografii si imagini video puse laolalta de cei mai buni profesionisti in domeniu? Cu respect si implicare pentru fiecare eveniment important, Carousel Events iti este alaturi pas cu pas pentru a imortaliza cele mai frumoase momente. Oriunde are loc evenimentul, punem la cale o echipa de profesionisti care va vor impresiona prin calitate, seriozitate si pasiune.

Logistică & Transport

Un eveniment de succes nu are cum sa se ridice la cele mai inalte standarde fara logistica necesara. La Carousel Events gasesti servicii integrate, nu trebuie sa mergi la mai multi furnizori din domenii diferite. Pe langa implementare, noi punem la dispozitie toata logistica necesara unui eveniment in care punem accent pe organizare ingenioasa si confort. Tocmai de aceea punem la dispozitie si trasportul oriunde in Romania.

 

START planning!

Locatiile noastre

Play Stop

Contact


creativ@carouselevents.ro

0736 887 312

NewsletterAboneaza-te la Newsletter

Facebook
instagram
Facebook
0736 887 312