Petreceri pentru copii

Dragi parinti,

Daca ati accesat site-ul nostru, cu siguranta sunteti in cautarea unui serviciu de organizare de evenimente pentru copii. Impreuna putem pune la cale o petrecere-surpriza de neuitat pentru copiii vostri. Sssst, nu le spuneti nimic lor, sa nu stricati surpriza. Sa va dam cateva detalii despre ceea ce facem noi la petrecerile pentru copii. Dar fiti atenti sa nu vada ce puneti la cale!

Pentru ca fiecare petrecere este unica, va propunem oferta personalizate pentru petreceri copii de la 1 la 14 ani.Locatia evenimentului

 

Iubim petrecerile, de aceea le organizam oriunde: acasa, la gradinita, in curte, intr-un restaurant sau intr-una dintre locatiile noastre: Divertiland Water Park si Divertiland Playland.

Meniuri pentru copii

 

Meniurile, candy baruri si torturi personalizate sunt special create astfel incat sa ne asiguram ca le satisfacem toate poftele, dar si le oferim mancare sanatoasa si proaspata de fiecare data. Avem o oferta completa de meniuri, pentru adulti si pentru copii si pentru totate preparatele folosim cele mai bune produse romanesti, pregatite de bucatarii nostri experimentati. Fie ca optezi pentru locatia noastra sau pentru livrare - comanda ta va fi servita in cele mai bune conditii.

Decoratiuni si accesorii

 

Decorul este primul element pe care il observi la petrecere, iar noi stim cat demult iubesc copiii petrecerile tematice. Invitatiile personalizate, baloane cu aer, ghirlande de baloane, baloane cu heliu, folii cu desene animatie, banner personalizat scaunul sarbatoritului sau jocul Pinata vor asigura un start si un cadru perfect al petrecerii.

Programe interactive

 

Interactivitatea petrecerilor pentru copii este un element esential pentru noi de aceea animatorii pentru petreceri copii sunt actori bine pregatiti. Facem tot posibilul sa imbunatatim si sa innoim continuu jocurile si personajele preferate de cei mici. Spectacolele pentru copii sau ateliere vor fi momentele cheie ale petrecerii, aducand impreuna toti invitatii si incurajand creativitatea.

Inchirieri de jocuri gonflabile si echipamente

 

In functie de locatia aleasa si preferintele lor, va propunem: trambuline, mascote, jocuri gonflabile, masute si scaunele, mese de fusbal, sisteme de sonorizare si karaoke si multe alte suprize. Totul pentru ca petrecerea copiilor vostri sa fie una de neuitat.

Organizarea petrecerii pas cu pas este facuta de fiecare data cu “complicitatea” voastra, a parintilor. Ascultam cu atentiile indiciile voastre, si venim cu propuneri creative si personalizate pentru a-i surprinde pe cei mici cu cea mai tare petrecere!Suntem convinsi ca vom pune la cale cea mai frumoasa surpriza pentru ei.

 

START planning!


Locatiile noastre

Contact


creativ@carouselevents.ro

0736 887 312

NewsletterAboneaza-te la Newsletter

Facebook
instagram
Facebook
0736 887 312