Alege Creativ

 

E-mailcreativ@carouselevents.ro

 

Telefon0736 887 312

 

 

 

 

Alexandra Ciobanu- Manager & Product owner

Cu o experienta de peste 6 ani de pasiune si profesionalism in organizarea de evenimente, Alexandra este pilonul echipei. Dupa o discutie telefonica cu ea, o vei recunoaste in momentul in care o vei intalni, pentru ca inca de la primul contact cu tine, se transforma in aliatul tau, in mainile careia poti sa ii lasi toate ideile. Creativa si perspicace- Alexandra va sti cum sa organizeze un eveniment memorabil tinand cont de cele mai mici detalii.

 

alexandra@carouselevents.ro   0736 887 312

Anna Omat - Event planner

Organizeaza de 8 ani evenimente de toate tipurile, iar corectitudinea si atentia ei la detalii te vor face sa iti lasi evenimentul in mainile ei. Cu siguranta Anna te va impresiona prin implicare si devotament. Organizarea si perspicacitatea sunt unele dintre cele mai importante calitati ale unui organizator de evenimente, iar ea le pune in aplicare cu ingeniozitate, astfel incat evenimentul tau sa fie unul de neuitat.

Bianca Dragu - Event planner

Daca urmeaza sa te casatoresti sau sa organizezi botezul celui mic, Bianca va fi prietena ta cea mai buna, garantat! Echipata cu rabdare si entuziasm, ea este cea care iti va organiza acest eveniment unic pana la cele mai mici detalii. Intr-un astfel de eveniment, implicarea organizatorului de evenimente este cea mai importanta, iar Bianca este cea care iti va trasforma ideile in realitate.

Alex Marculescu - Creative developer

Dezinvolt si creativ, Alex este omul plin de energie care te impresioneaza prin implicare si tenacitate. Absolvent al facultatii de teatru si brand ambassador pentru unul dintre cele mai puternice brand-uri din Roamania- Divertiland, Alex aduce in echipa cele mai ingenioase solutii pentru orice tip de eveniment. Specializat in team-build-ing-uri, el este aliatul tuturor companiilor care isi doresc un concept ingenios si inovativ. Alex ne surprinde mereu prin ingeniozitate. Nu ne crede pe cuvant, asteapta sa vezi cu ochii tai!

Marius Rotaru- Logistics & decorations

Cand vine vorba despre lucruri imposibile de realizat, noi ne indreptam spre Marius. De ce? Pentru ca el aduce orice ideie nastrusnica la viata!Venind din domeniul artei- teatru si avand o experienta vasta in petrecerile pentru copii. El este cel care creaza cele mai frumoase decoratiuni pentru orice tip de eveniment. Pentru ca in implementare, timing-ul este un punct foarte important, Marius are grija ca totul sa fie pastrat in cele mai bune conditii si montat la timp, conform planului stabilit impreuna.

START planning!

Locatiile noastre

Play Stop

Contact


creativ@carouselevents.ro

0736 887 312

NewsletterAboneaza-te la Newsletter

Facebook
instagram
Facebook
0736 887 312