Alege Creativ

 

E-mailcreativ@carouselevents.ro

 

Telefon0736 887 312

 

 

 

 

Alexandra Ciobanu- Manager & Product owner

Cu o experienta de peste 6 ani de pasiune si profesionalism in organizarea de evenimente, Alexandra este pilonul echipei. Dupa o discutie telefonica cu ea, o vei recunoaste in momentul in care o vei intalni, pentru ca inca de la primul contact cu tine, se transforma in aliatul tau, in mainile careia poti sa ii lasi toate ideile. Creativa si perspicace- Alexandra va sti cum sa organizeze un eveniment memorabil tinand cont de cele mai mici detalii.

 

alexandra@carouselevents.ro   0736 887 312

Veronica Eremia - PR,Marketing & Concept developer

Creativitatea si atentia la detalii o caracterizeaza cel mai bine pe Veronica. Venind cu experienta dezvoltata intr-o companie americana de succes in domeniul organizarii de evenimente, ea aduce un suflu nou si acel "ceva" care face diferenta. Entuziasta si mereu in cautare de idei, Veronica aduce inovatie in concepte si iti transforma evenimentul intr-unul inedit.

 

veronica@carouselevents.ro   0725 892 070

Teodora Nedelcu- Event planner

Absolventa a facultatii de teatru, cu o experienta de peste 4 ani in animatie pentru copii si organizare de evenimente, in Teodora vei gasi organizatorul de petreceri pentru copii prietenos si profesionist, glumet si organizat. Chiar daca este cunoscuta si ca stand-up comedy-st, pentru Teo, petrecerile nu sunt de gluma! Noi vedem event planner-ul ca fiind prietenul ce iti pune nevoie tale pe primul loc, iar Teodora este cea care are grija ca acestea sa ramana acolo pana la finalul petrecerii.

Ioana Vieru - Event planner

Cu o experienta vasta in relatia cu clientii si vanzari, Ioana este sufletul petrecerilor. Plina de pasiune si implicare, inca de la primul contact telefonic, ea se trasforma in cel mai bun prieten, punandu-ti dorintele pe primul loc. Entuziasmul si dedicarea se vor traspune in evenimentul tau, urmand sa gasesti la ea toate solutiile gandite special pentru tine.

Anna Omat - Event planner

Organizeaza de 8 ani evenimente de toate tipurile, iar corectitudinea si atentia ei la detalii te vor face sa iti lasi evenimentul in mainile ei. Cu siguranta Anna te va impresiona prin implicare si devotament. Organizarea si perspicacitatea sunt unele dintre cele mai importante calitati ale unui organizator de evenimente, iar ea le pune in aplicare cu ingeniozitate, astfel incat evenimentul tau sa fie unul de neuitat.

Bianca Dragu - Event planner

Daca urmeaza sa te casatoresti sau sa organizezi botezul celui mic, Bianca va fi prietena ta cea mai buna, garantat! Echipata cu rabdare si entuziasm, ea este cea care iti va organiza acest eveniment unic pana la cele mai mici detalii. Intr-un astfel de eveniment, implicarea organizatorului de evenimente este cea mai importanta, iar Bianca este cea care iti va trasforma ideile in realitate.

Alex Marculescu - Creative developer

Dezinvolt si creativ, Alex este omul plin de energie care te impresioneaza prin implicare si tenacitate. Absolvent al facultatii de teatru si brand ambassador pentru unul dintre cele mai puternice brand-uri din Roamania- Divertiland, Alex aduce in echipa cele mai ingenioase solutii pentru orice tip de eveniment. Specializat in team-build-ing-uri, el este aliatul tuturor companiilor care isi doresc un concept ingenios si inovativ. Alex ne surprinde mereu prin ingeniozitate. Nu ne crede pe cuvant, asteapta sa vezi cu ochii tai!

Marius Rotaru- Logistics & decorations

Cand vine vorba despre lucruri imposibile de realizat, noi ne indreptam spre Marius. De ce? Pentru ca el aduce orice ideie nastrusnica la viata!Venind din domeniul artei- teatru si avand o experienta vasta in petrecerile pentru copii. El este cel care creaza cele mai frumoase decoratiuni pentru orice tip de eveniment. Pentru ca in implementare, timing-ul este un punct foarte important, Marius are grija ca totul sa fie pastrat in cele mai bune conditii si montat la timp, conform planului stabilit impreuna.

Oana Nenetu- office assistant

Cu totii ne bazam pe Oana cand vine vorba de suport si organizare interna. Pentru ca echipa sa fie pregatita pentru orice situatie, ea are grija ca programul sa fie stabilit, iar tu sa gasesti de fiecare data un raspuns promt pentru fiecare intrebare. Lucrul in echipa este foarte important pentru noi, iar Oana are grija ca partea administrativa sa fie bine pusa la punct.

START planning!

Locatiile noastre

Play Stop

Contact


creativ@carouselevents.ro

0736 887 312

NewsletterAboneaza-te la Newsletter

Facebook
instagram
Facebook
0736 887 312