Gallery

Perioada sarbatorilor este magica, petrecerea de Craciun a companiei fiind asteptata de catre toti angajatii si copii acestora Daca ai ajuns la noi, te anuntam ca ai gasit toate ingredientele necesare pentru a pune la cale cea mai frumoasa petrecere a anului.

 

Alege Carousel Events daca:

 

♦ Iti doresti un eveniment memorabil, desfasurat intr-un spatiu unic si neconventional: cel mai mare parc acoperit destinat activitatilor de iarna: Santa Claus Kingdom.

♦ Organizezi evenimentul la sediul companiei si ai nevoie de toate serviciile, produsele si elementele necesare pentru a-ti materializa dorintele.

♦ Ai ales deja locatia, dar ai nevoie un spiridus, expert in petrecerile de Craciun , care sa te ghideze in realizarea conceptului dorit si sa iti ofere solutii indraznete.

♦ Cauti cele mai bune servicii si produse, alaturi de implicare totala si transparenta in implementare.

 

An de an, urmarim si completam propunerile noastre cu noi concepte si solutii creative. Am luat in considerare toate elemente cheie:

♦ Decoruri de sarbatoare, baloane si accesorii, brad impodobit, Tronul lui Mos Craciun, elemente de butaforie, concepte dezvoltate in functie de spatiu si preferinte.

♦ Echipamente: jocuri gonflabile, standuri de popcorn si vata de zahar, masini de baloane si fum, sistem de sonorizare, mese fusbal, ping pong, etc.

♦ Catering pentru copii si adulti, livrarea in cele mai bune conditii.

♦ Programe pentru copii: MC eveniment, Animatori pentru copii , baloane modelabile si face painting, Spiridusi, Zane, Elfi, Printese, etc.

♦ Spectacole de teatru, magie, momente de circ, statui vivante, oameni pe piciorange, parada Craciun, etc.

♦ Ateliere creative si interactive: atelier de turta dulce, ateliere de felicitari, atelier decoratiuni brad, atelier magnetei de frigider tematici, etc.

Atentia la detalii si aducerea elementelor necesare nu este de ajuns. Toate propunerile noastre vor imbraca haina unui concept unic, ce are ca scop intotdeauna crearea celor mai frumoase si pozitive amintiri, pentru toti participantii.

 

START planning!

Locatiile noastre

Play Stop

Contact


creativ@carouselevents.ro

0736 887 312

NewsletterAboneaza-te la Newsletter

Facebook
instagram
Facebook
0736 887 312