Despre Carousel Events

Pasiunea naste inovatie, profesionalism si creativitate. Dupa mai bine de 2 ani de activitate in organizarea de evenimente, publicul nostru a devenit ambasador, motivandu-ne in realizarea unui nou concept - Carousel Events.

Desprins si sustinut de Brandul Divertiland, lider in industria de leisure si entertainment din Romania, Carousel Events ofera nu doar servicii si produse complete pentru organizarea de evenimente, dar si implicare, creativitate si entuziasm. Dovada stau cele peste 2500 de petreceri private si corporate realizate pentru clientii care ne-au ales si ne-au motivat, in locatiile pe care le operam dar si in locatii externe.

Carousel Events detine 6 destinatii unice in Romania, indoor si outdoor, acoperind o gama larga de tipuri de evenimente. Poti alege: Divertiland Aqua Park (cel mare mare parc acvatic din Romania), Super Paradise by Divertiland (30.000 mp de distracție outdoor, piscină de dimensiuni olimpice, restaurante, servicii VIP si scena), Divertiland Playland (cel mai mare parc acoperit de distractii din Romania), Santa Claus Kingdom (cel mai mare parc acoperit dedicat sarbatorilor de iarna din Romania), Domeniu pe lac, cu restaurante, piscina, camping si spatiu verde extins – zona Buftea.

Fie ca doriti sa organizati evenimentul in alta locatie, la sediul companiei sau chiar acasa va puteti baza pe o echipa de profesionisti, gata sa va ghideze in crearea unui eveniment memorabil. Carousel Events dispune de servicii si produse proprii, disponibile in orice locatie dorita de clientii nostri.


Consultatii in evenimente va stau la dispozitie si va ofera suportul si expertiza necesara in planificarea si implementarea evenimentului dorit. Propunem solutii si concepte personalizate realizate pana la cele mai mici detalii - astfel încât evenimentul să se desfasoare armonios și în acord cu dorințele și așteptările stabilite împreună.

Carousel events este alaturi de voi pentru organizarea oricarui tip de eveniment: aniversari de companie, evenimente sezoniere, team building-uri, petreceri pentru copii, nunti, botezuri, competitii sportive, lansări de produse și servicii, targuri, concerte, expoziții, entertainment, personal specializat, catering intern, programe de team building, soluții tehnice, servicii foto –video, logistică, securitate & servicii transport, soluții de personalizare și décor. Pentru toate acestea exista o echipa specializata care iti asculta dorintele si gaseste solutia potrivita penru orice tip de eveniment. Oferim transparenta, creativitate si bugete prietenoase.

Carousel Events- Creativ. Pentru Tine.

START planning!

Locatiile noastre

Play Stop

Contact


creativ@carouselevents.ro

0736 887 312

NewsletterAboneaza-te la Newsletter

Facebook
instagram
Facebook
0736 887 312