Nunti si botezuri

Planificarea si organizarea unui eveniment important poate devein coplesitoare atunci cand incerci sa faci totul fara ajutorul profesionistilor in domeniu.

 

Carousel Events este alaturi de tine in planificarea celor mai importante evenimente din viata ta. Fie ca este vorba de cununie, petrecerea de nunta sau sarbatoarea de botez a copilului tau, noi iti venim in intampinare cu o locatie unica, aflata foarte aproape de Bucuresti, pe malul lacului Buftea.

 

Oferta noastra nu se limiteaza la locatie si alegerea meniurilor. Avem pentru tine o lista completa cu servicii de consultanta. Pornind de la conceptul american de wedding planner, profesionistii nostri iti vor fi alaturi pe tot parcursul procesului de pregatire, fie ca ai nevoie de un sfat in alegerea culorii rochiei/costumului, fie ca iti trebuie cateva indrumari in alegerea meniului si a decoratiunilor.

 

La un simplu apel telefonic primit de la tine, vom desfasura o intreaga echipa ce se va ocupa de organizarea evenimentului pana in cele mai mici detalii.

 

START planning!


Locatiile noastre

Contact


creativ@carouselevents.ro

0736 887 312

NewsletterAboneaza-te la Newsletter

Facebook
instagram
Facebook
0736 887 312